HEISANN SVEISANN FALLERISANN!

Akkurat nå satt jeg og tenkte på at jeg skulle lage et innlegg, men om  hva? Så tenkte jeg at jeg ikke hadde sakt noe om meg selv, som jeg egentlig hadde lovet at jeg skulle gjøre.

Ja, jeg heter da som dere kanskje har fått med dere Cecilia. Jeg er 14. Liker å være med vennene mine, høre på musikk i elskede spotify, loke på face og pcen, shooooppe, være hyper og masse mer. Egentlig alt mulig rart! Jeg er ikke veldig sjenert, haha, som noen folk kanksje vet... Tja. Hva mer kan jeg si?

Jeg har blå-brun-gul-grå-grønn-aktige øyne, de er veldig vanskelige å si hvilken farge er. Som noen kaller det så er de sirkusteltøyne.. Haha. Jeg har skittenblondt hår, som er veldig lyst om sommeren og litt mørkere på vinteren. Jeg er ikke veeeldig tæn akkurat heh. Klesstilen min er en miks av alt mulig rart. Jeg tror jeg er litt over 1.60 høy. Har rundt 38 i skostørrelse og ja... Yey så spennede og lese om skostørrelsen min!

Jeg blogger fordi jeg syns det er gøy og at det er kult om noen faktisk gidder å lese om mitt kaotiske liv LOL. Er det noe mer dere lurer på om meg, så bare skriv det i kommentarfeltet:-) For akkurat nå vet jeg ikke helt hva mer jeg kan si..

Jo! At jeg liker å danse. Det høres helt failed ut men wtf... Jeg er ikke sånn helt opphengt i det, men det er gøy å kunne danse og hvis jeg kjeder meg så kan det hende jeg bare skrur på musikken og jaaa.. Okei, nå syns alle at jeg er kjempekul assa!Jeg vet jeg er fotogen okeiii?

Ja, det var alt. Byeee!


Kategori: BloggKommentarer

23.des.2010, kl.00:24

søte bilder :) fin blogg!

23.des.2010, kl.00:29

Vilken härlig blogg du har! :) Vad tycker du om klockan jag fick idag, visst är den snygg? =)

23.des.2010, kl.01:01

Tusen takk for to søte kommentarer! :-)

Cissi: Jo, jeg så den, den var kjempefin, har nesten lik!


REKLAMERER DU FOR DIN BLOGG, KAN JEG GARANTERE DEG AT BLOGGEN DIN IKKE VIL BLI BESØKT AV MEG :-)

Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24125508