Nå er det tid for en ny konkurranse. Denne gangen er premien sponset av kitsch.se. Du kan vinne et par kjempefine solbriller! Det eneste du behøver å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet hvor det står at du vil være med i konkurransen. Husk å legge med e-posten din, sånn at jeg kan kontakte deg hvis du vinner. Du behøver ikke å ha blogg for å være med:-) Vinneren blir trukket via random.org. Lykke til!
I dag har jeg vært på medier & kommunikasjon kurs på ullern vidregående skole. Det var faktisk ganske gøy! Vi skulle ta bilde av oss selv og lage oss selv om til tegneserie figur. Ganske vanskelig egentlig! Men jeg lærte masse. Når kurset var ferdig dro jeg og Fam hjem til meg! Kosss
/foto:privat/redigering:meg/

Beste dagen på leeeenge!:-) Hva har du gjort i dag da?
I går var jeg å hentet en stoor pakke på postkontoret! Og i den var det...

Åtte forskjellige Vitamin Well vitamindrikker. Jeg har ikke smakt alle, men hittil likte jeg best Vitamin Well Care med smak av rød grapefrukt. Veldig gode å ha med seg for eksempel på skolen.

I dag har jeg vært hos Nora B, hva har du gjort i dag?
Er endelig ferdig med å lage tre retters middag til hele familien!

Det ser ikke noe godt ut, men kamereat mitt fikk dugg på linsen så bildene ble helt klikka, heh!:-)
/foto:privat/

God morgen!
I dag har jeg sovet lenge fordi det er hjemmedag i mat og helse! Det betyr at vi skal være hjemme hele dagen, handle inn og lage en tre retters middag til hele familen. Så skal vi lage en rapport og så får vi karakter på alt dette!

Kommer nok til å blogge senere i dag også, men i mellomtiden, byee


/foto:privat/redigering:meg/

Fam var her en liten stund (hun slettet det bildene av henne)! Kjempekoslig! Vi lakket neglene, snakket, lagde smoothie og hørte på musikk! Haha, som du sikkert ser prøvde jeg meg litt frem med neglelakken. Først prøvde jeg å lage leopardmønster med den høyre hånden også gjorde jeg sebramønster men den venstre. Det ble litt mislykket, men det var jo første gangen! Si meg hva du syns!
Den er kanskje gammel, men bare hør på teksten...
I går var jeg i byen med Fam. Vi tok masse bilder og koste oss masse! Så, i går drev jeg og oppdaterte Iphonen min, og gjett hva? Alle bildene ble BORTE! Ååå, dere aner ikke hvor kjipt det var! Men her kommer i hvert fall inkjøpet:/foto:privat/

Ansikskrem - Nivea, fra H&M
Solbriller - fra Gina Tricot
T-skjorte - fra H&M herreavdelingen (30 kr!)
Genser - fra H&M herreavdelingen (50 kr!) 
Sko - fra Skopunkten (250 kr!)
... Med Hannah og Stine!:-)

Kjempekoslig dag! Nå skal jeg kose meg hjemme for en gangs skyld!
/foto:we heart it/

Savner sommeren sykt! Er hos Kristine, hva gjør du?:-)

/foto:sofie/redigering:meg,picnik/ Tycks?
Gjett hva som kom i posten for to dager siden?  En HappyMakers fra VooDolls.se. Fikk den helt til venstre i Sponsorgave. Og det er sykt rart for jeg blir skikkelig glad av å se den! Wiii. Dødskul og utrolig søt!


http://www.voodolls.se/shop/1443/art43/h6382/5386382-origpic-a248e0.gif

Nå er jeg hos Sofie. Skulle egentlig videoblogge, men kuule pcen til Sofie klikkerrr! Jaja, en annen gang! :-)/foto:privat/
Jeg fant på dette helt selv i stad! Er jeg ikke flink?!

 

Oppskrift:
Du behøver (2 porsjoner): En mango, 2 epler, litt sitronsaft, eventuelt litt sukker.
1) Kutt mangoen opp i passe store terninger.
2) Kutt eplene opp i passe store terninger.
3) Legg mango og eple sammen i en bolle og bland det.
4) Hell over LITT sitronsaft og strø over veldig LITE sukker.
5) Tata! Ferdig! Enjooy!
Tips: Ta et glass smoothie ved siden av! Nom nom nom ♥

 

Nå skal jeg øve til matteprøve, ønsk meg lykke til! Hva gjør du i dag?;-)
På lørdag var det jentekveld med Sofie, Kristine, Nora B, Andrea og meg! Det var zuperkoooz! Her kommer noen bilder jeg stjal fra Sofie, så til Sofie: håper det var ok?:-)/foto:sofie/

Hvis noen lurer, så er kjolen/toppen min fra Gina Tricot, jeg kjøpte den for 50 kr! Kuuuuupp! Nå skal jeg legge meg, natta;-)

 

Grattis med dagen til verdens søteste Fam! Du er best! ♥


/foto:amalie +meg/
Tycks?

Nå venter filmen Trolljegeren med pappa og lillesøs, kos.
/foto:we heart it/

 

Forresten, hva syns dere om det nye designet mitt?
I dag kom mamma hjem fra Antwerpen (Belgia) og tok med seg MAC Look In A Box: Rocker Chick!
Elsker settet og gleder meg til å prøve det ut!Glaze Lipstickt: Hue
Lipglass Lipgloss: Oyster Girl
Velvet Eye Shadow: Black Tied
Frost Eye Shadow: Electra
Dazzle Lash Mascara: Black
Eye Kohl Eyeliner: Smolder
Valgte å ta en hjemmedag etter en hektisk ferie. Dette har vært mitt prosjekt de siste timene:

Kjempesmart! Ha en ellers fin søndag!:-)
I går - vm åpning etc.


I dag - med sofie, kristine og nora etc.


// foto: privat //
Digger at de bruker Iphonene sine til å spille!

// foto: privat //

Haha, digger bildet. Har vært hos Kristine i dag med Sofie! Sett litt på film og misunnet alle tingene Kristine kjøpte i London. Men Norge ruler fortsatt verden!:-)

Er hjemme i mitt eget hus for første gang på noe som føles som leenge! Kult å vite.
I dag har jeg og Sofie: spist på cafê/resturant, shoppet og hatt spa med hjemmelagde hårkurer og ansiktmasker! Gøøy. Nå sover jeg hos Sofie, wihoo.
// foto: privat //

Jeg har egentlig et bilde av Sofie med ansiktmaske på, meeen jeg har en følelse av at hvis jeg legger det ut, så dreper hun meg... Heh gøøy nei.
I dag har Sofie og jeg fått gort litt av tingene vi har planlagt for vinterferien. Vi har tatt sol og hatt date med pizza! Kjempekoslig dag. Og det som er kult er at vi har blitt tænere! Yeah, gøy.

// foto:privat // redigering:meg //
Me snakkas:-)
Veldig mange reiser til utlandet denne ferien. For å bevise at ferie hjemme i Norge er dobbelt så kult har Sofie og jeg bestemt oss for å gjøre masse denne ferien.

Noe av det vi skal gjøre: Ikea, Cafè, Resturanter, Skøyter, Shopping, Østkant Saitsing, Date, Photoshoot, Extreme makover, Moteshow, Må gjøre-video, Møte nye folk, Være sykt "BADASSER", Sjekke opp deilige gutter, Sandvika, CC, osv., Lage egen religion, Spa, Konsert, Loppemarked, Ta sol, Farge håret, Lage afro(nye hårfrisyrer), Lage eget klesmerke, Kødde med randome folk, Lage sang og få den publisert på spotify, youtube osv., Isbading, Harrytur til Geilo, Gol, Europris, Ica Maxi eller lignende, Stalke en kjendis, Kle oss ut og dra til byen, Skaffe oss en jobb, Lage en ny matrett ellerno, Bake uten oppkrift.

Haha. Gøøy


// foto:privat //

Det syggeste bildet i verden av meg, men siden Sofie slettet de andre bildene så blir det vel dette da. Ikke le.
Nå skal vi bestemme hva vi skal gjøre i dag, så hadee. Oppdaterer dere senere:-)
Sykt koslig i går. Etter skolen dro jeg, Kristine og Sofie hjem til Kristine og bakte brownies og spiste is. Så, litt senere kom Nora S over og vi hadde det kjempegøy! Snakket, danset og ja alt mulig. Så bestemte vi oss for å overnatte. Kos.
Tok bare noen få bilder men. Nå steller jeg meg, mens jeg venter på at Victoria skal komme hit. Har ikke sett henne på en stund, så det blir kos (ikke at jeg skriver kos mye eller no). Skal overnatte hos henne senere i kveld.

Ok.
:-)

// foto:privat // redigering:meg //

// foto:privat // redigering:meg //
Hva syns du?
fie1 - sofie
ahs5 - amalie
inimi - julija & helene
aleks1 - aleksandra
cecilieafranck - cecilie
idausk - ida
serk - fam
chippere - julija
annais - anna edwin
mne - mathilde
tommylife - tommy

Tror det var alle, husker ikke alltid.

//foto: google//
I helgen var jeg, Nora B, Nora S og Andrea på hytten til Andrea! Utroliog kos helg! Stod på ski, akte, snakket og bare koste oss masse!


// foto:privat //

I dag har det vært skidag! Kjempekjempegøy! Veldig mange jenter stod sammen og det var sykt kos! Skal prøve å finne noen bilder på Facebook og sånt som jeg kan legge ut på bloggen! Men frem til da ADIOS!:-)foto /privat/

Ikke så veldig god kvalitet, men det er litt begrenset hva man kan få til med iphone kamerea... Outfit kommer senere i dag:-)
Etter skolen , i dag, dro Fam, Kristine og jeg på CC. Egentlig var vi der for at Fam skulle kjøpe en genser, men det endte i at Kristine og jeg kjøpte to hårprodukter hver og Fam: ingenting. Hehe. Så tok vi trikken hjem også dro jeg og Fam hjem til meg! Kos. Meeen selvfølgelig måtte Fam dra hjem for å spise middag, så ja, bæsj på deg Fam!:-)


TørrshampoGot 2 B VarmebeskytterGot 2 B (begge kjøpt på H&M).

Forrsten, dette stod om meg på en bloggvurdering: Ble nesten litt sjokkert nå jeg så denne bloggen utrolig fin kjempe kult design liker måten du skriver på :D  Pluss at det ser ut som om du har mange lesere så det er jo bra! (Yee! Takk til Juliega).
Er utrolig fornøyd med det nye designet. Det var egentlig et ferdigdesign, men har endret en del og gjort det sånn jeg ville ha det! I tillegg har jeg ny header. Første gang jeg har laget header selv... Hehe.

Hva syns du om designet? Headeren? :-)
Når du ser i blader, ser du bare perfekte folk. Ingen har en kviser, uren hud, slitt hår og alle ser ut til å ha så mye selvtillit. Så tar du en titt i speilet og sammenligner deg selv med en av dem. Det er ikke rart du får dårlig selvtillit! Se videoen og få se hvordan en vanlig jente blir til en av de perfekte jentene.

Se videoen HER. (Det virket ikke å hente kode for videoen).


Uten at noen ting har blitt gjort.

Har blitt sminket.

Ferdig stylet med hår og sminke.

Resultatet på en reklameplakat.
(Se forskjellen fra bildet over. Dette bildet er redigert).

Ikke sammenlign deg selv med modellene i bladene. De får kviser de også. Bildene blir bare redigert sykt mye!
Alle er i kirken i dag og ser Jesusfilm til komfirmasjonen. Og siden jeg ikke skal komfirmere meg (fordi jeg ikke tror på Gud, og mener defor jeg ikke har noen grunn til å gjøre det), så sitter jeg her alene... Tok noen bilder fra skolen i dag. Enjooy hvor deilige alle er når de spiser (fra lunsjen):-)!


Fikk ikke tatt bilde av så mange meen... Me snakkast!Sykt kos! Love u both!*hjerte* pcen klikka:-)
Nå har jeg nettop sett på The Vampire Diaries. Før det var jeg hos Kristine. Kos! Nå gjør jeg de siste leksene... Blææ. Men det har vært sick mye lekser de siste to ukene. Enda mer blææ. Jaja, må stikke. The homeworks are callin'!Go samfunnsfag yeye!

Outfit: SkjerfH&M SkjorteCubus ToppVero Moda ThightsH&M

Sykt kjipt. Må stikke. Gossip Girl venter!
På en blogg fant jeg en sykt smart side der man kan laste ned Adoble Photoshop CS3 HELT GRATIS! Jeg kødder ikke! Genialt! Lastet det ned i går. Digg å få et skikkelig proft redigeringsprogram. For å være litt grei, tenkte jeg skulle ta med linken og sånt, så kan du også få Photoshop GRATIS!

1. Start med å gå inn HER
2.
Klikk på "Click here to download" når du har fått opp siden.
3.  Vent til alt har lastet seg inn og blitt lagret på din PC og klikk på "Kjør" på neste vindu.
4. Aksepter alt du blir spurt om vidre og når du blir spurt om Serial Code skriver du inn:
Z76D8Y-8HWN8W17-FN4YF2M.

Så har du Adoble Photoshop CS3! Et lite tips er å gå inn på youtube og søke på "Adoble Photoshop" eller lignende. Da får du opp massevis av guider til hvordan du bruker Photoshop og hvordan du gjør ting!
Er hos Sofie. Chillern med pc, musikk og pølseer! Yeah.

Fått ny header!
Laget av Sofie (fie1)
Sorry for no blogging, har vært på hytta. Kos.

Har den på hjernen...♥
Du har kanksje lest forrige innlegg? Vel, det handlet i hvert fall om at jeg vurderte å slutte å blogge. Jeg har bestemt meg for å prøve litt til :-)

Over på noe annet! Dagen i dag: Skole, hos Kristine, lekser. Det er sick mye lekser nå. Kødder ikke. Det er sånn sikkert 10 store oppgaver (d.v.s. innleveringer, prøver og ting som tar laaang tid) nå, og det er på en uke! I tillegg til de vanelige leksene som også er en del. Hvis du leser bloggen min, så vil du legge merke til hvor mye jeg har gjort lekser den siste uken! Sykt kjedelig. Jeg tror lærerne forventer at vi gjør sånn to timer lekser hver dag! Jeg vil jo gjerne ha et liv da!

Jaja, men stor overraskelse at jeg sitter her og holder på med lekser nå? Blææ... Yey, go nynorsk!
Å jeg elsker serr nynorsk...!

 
Jeg vurderer å slutte å blogge... Ikke en dritt lesere og da gidder jeg ikke bruke masse tid på å lage innlegg som kanskje 2 personer leser. Det er ikke veldig motiverende...

Hva syns du?
Overskriften sier det meste. Har nettop sett på One Tree Hill og nå skal jeg gjøre lekser med en hjemmelaget smoothie i hånden. Naaam

ToppH&M SkjorteH&M Ring med steinSpania Rød ringH&M ThigtsBik Bok
Disneykoppeeen fra Disneyland!♥

Me snakkast!
Ja, i dag fikk jeg vite at engelsktentamen skulle leveres tilbake rettet. I kveld! Kl 9! Og gjett om jeg hadde startet! Heh... Så når jeg skulle starte fant jeg ut at jeg hadde gjort den på skolens pc. Som da betydde at jeg ikke hadde den lagret på min pc! Og kopien jeg hadde fått av læreren, den hadde læreren! Så hva måtte jeg gjøre? Skrive en helt ny historie. Så, når jeg endelig skulle starte, så kræsja pcen min! Jeg kødder ikke, jeg skrev den jævla historien på 2 timer!

Der har vi nerden i egen person!


For å gjøre dette innlegget LITT spennende å lese, så tar vi med dagens outfit:

CardiganH&M ToppReplay ThigtsH&M
Vinneren av bloggvurdering ble: Anine Bagge!Design: Utrolig fint! Enkelt, men likevel kult.
Header: Du har ingen header, men bilder nedover på venstre side av bloggen. Litt annerledes, siden de fleste velger å ha en header.
Bilder: Alle bildene er veldig fine. Det eneste jeg ikke liker er at noen an dem har litt dårlig kvalitet. Du har i hvert fall med et bilde i hvert innlegg og de er ganske store, som også er positivt!
Videoer: Jeg fant ingen videoer på bloggen, men det er jo ikke alle som vil ha det da.
Tekst: Du skriver veldig gode innlegg. Ingen skrivefeil, som jeg la merke til i hvert fall. Du skriver ganske lange innlegg. Om dette er positivt eller negativt er jo veldig inviduelt, men jeg syns det er bra!
Positivt:
-
Veldig fint design.
- Du skriver regelmessig, gjerne flere ganger daglig.
- Ingen/få skrivefeil.
- Store bilder.
Negativt:
-
Ingen videoer.
- Ikke alltid like god bildekvalitet.

Skjekk ut Anines blogg HER :-)!
Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet så skal jeg ta en titt innom:-)!

En av dere vil i tillegg få en bloggvurdering som vil bli kåret på slutten av dagen.

Syk i dag åå!! Så siden jeg har hatt så fantastisk lite å gjøre i dag innstalerte jeg Photoscape (et redigeringsprogram). Og etter at jeg hadde prøvd det ut litt fant jeg ut at det var sykt bra!

 Hvilket syns du var finest?:-)
Som overskriften kanksje sier er jeg syk! Yeye! Kjempegøy det vet du. Sorry for sykt dårlig blogging i det siste. Det er kjempevanskelig å få tid til alt, når det er så mye som skjer for tiden. Har liksom ikke all den tiden jeg hadde i ferien. Men jeg skal prøve å bli flinkere. Tar en liten oppsummering av det dere gikk glipp av:

Fredag: Fridays med jentene. Andrea, Nora S, Nora B, Anne Mari, Cecilie, Modesty, Kristine og Sofie! Sofie overnattet.
Lørdag: CC med Sofie og Ida S! Jentekveld hos Sofie med film, godteri, snikk snakk og masse kos. Nora S, Nora B, Sofie, Ida S, Helene, Ida MØ og Juliane!
Søndag: Slappeavdag♥
Mandag: Hos Kristine og så på film!
Tirsdag: Bursdag hele dagen.
Onsdag: Syyyk!


t-skjorterhodos skjortecubus
I dag dro Andrea, Sofie, Nora S, Nora B, Ann Marie, Modesty, Kristine S, Cecilie og jeg på Fridays og spiste. Sykt kos! Etterpå stakk jeg og Sofie til meg. Så dro vi på Seven og kjøpte is, digg og enda mer digg. Nå natter Soffe her. Chillern.


Det står pus, bare info liksomMinner om konkurransen som pågår der 7 vinnere får hver sin Shred lue! Les mer HER
I går var jeg på cc-vest og hentet pakken med luene på posten. Jeg plukker ut 7 vinnere som vil få en Shred lue. Det eneste du behøvere å gjøre er å skrive i kommentarfeltet hvorfor akkurat du skal vinne en lue og dermed er du med i trekningen! HUSK: å skrive med e-post så jeg kan kontakte deg om du vinner og hvilken farge du helst kunne tenke deg på luen. Du kan velge mellom fargene blå og oransje.


Ja, jeg er klar over at jeg ikke kler lue...


Trollet! Yey!
Og forresten, jeg aner ikke åssen man har på lue, så ikke le.

LYKKE TIL! :-)
Klikk HER for å like Shred på Facebook!

Konkurransen er avsluttet! Vinnerne er blitt kontaktet på mail:-)
I stad var jeg på skøyter med Julija, ved nasjonalteateret. Er det Spikersuppa det heter? Jeg er ikke sikker jeg. Det var ihvertfall gøy! Møtte noen folk der også. 
Men nå er jeg ihvertfall hjemme og skal legge meg tidlig. Skal prøve å snu døgnet tilbake. Har fri i morgen også, så da skal jeg finne på noe med Julija og kanskje Cecilie også. Det blir kos! Natta :-)
Hva syns du om denne sangen?:-)
1)     Hvor lenge har du blogga? Har blogget siden 10. desember 2010. Det vil si ca 1 måned.

 2)     Hva er din favoritt blogg? Jeg har ingen favorittblogg. Alle blogger er bra på hver sin måte.

3)     Har du kjæreste? Nei.

4)     Hvor mange kommentarer har du? Har rundt 350 kommentarer. Har jo ikke hatt bloggen så lenge.

5)     Hva er din favoritt farge? GUL! Gul er den kuleste fargen i verden, mener jeg!

6)     Hva er din favoritt mat? Er veldig glad i pepperbiff!

7)     Hva syns du om min blogg? (http://lisabettish.blogg.no/) Den er veldig fin. Liker spesielt deisgnet ;-)

8)     Hva fikk deg til å begynne å blogge? Det var kusinen min (Amalie) som fikk meg til å blogge. Hun overtalte meg til å lage en blogg. Så prøvde jeg det ut, og syns det var litt gøy.

9)     Si 5 gutter som du liker fra skolen? Ikke forelsket men liker som venner? Haha? Det blir litt sånn...

10)  Hvilken program brukte dere til å lage dene videon? Gjorde det på Mac. Brukte Imovie.

11)  Kosta det penger? Nope. Det følger med på Mac.

12)  Hva synes du om chatroullet? Heh?

13)  Hva synes du om sex? Hva slags spørsmål er det?

14)  Hvorfor begynte du å blogge? Ble overtalt. Så syns jeg det var litt gøy da.

15)  Liker du Hannah Montana? Tja? Ikke min favorittperson, men det er jo forskjellig fra person til person.

16)  Leser du VOE sin blogg? Hva synes du om bloggen hennes? Jeg leser ikke Voes blogg, men den er sikkert kjempebra!

17)  Fanta vs Sprite? Er veldig glad i begge, men må nok si Sprite, hvis vi ikke snakker om Fanta Exotic da:-)

18)  Cheeseburger VS Burger? Burger!

19)  Burgerking VS McDonalds? McDonalds. Sunt det vettu heh.

20)  Hva gjør du på fritiden? Gikk på sånn dansegreie før. Men nå er jeg med venner, shopper og har det bare gøy :-)

21)  Hvilke blogger leser du? De fleste vennene mine sine. www.ahs5.blogg.no, www.puccajeans.blogg.no, www.serk.blogg.no, www.fie1.blogg.no, www.annais.blogg.no. Har jeg glemt noen?

22)  Hvem er du mest sammen med på fritiden? Vanskelig å velge ut noen. Veldig mange forskjellige.

23)  Kan du ha flere videoer? Ja, jeg prøver, men jeg suuger på akkurat det temaet.

24)  Kan du vise deg uten sminke? Har allerede lagt ut flere bilder. Se dem HER

25)  Kan du ha en konkurranse? Har hatt en, men det kommer en til snart. Må få hentet premien på posten, så jeg kan ta bilde av den.

26)  Hva er favorittdyret ditt? Hund, tror jeg.

27)  Hva er ditt beste kjøp? Er fornøyd med alt jeg ahr kjøpt. Kanskje vesken jeg kjøpte på Rhodos i sommer.

28)  Har du søsken? Ja, to stykker.

29)  Hva er favorittplagget ditt? Det var et veldig vanskelig spørsmål. Helt umulig å svare på.

30)  Blir du sponset? Ja.

31)  Av hvem i så fall? Av figurstrikk.no og shred.no

32)  Hvor bor du? Oslo.

33)  Hva er favorittsminkeproduktet ditt? Maskaraen min: Volume Million Lashes Extra Black.

34)  Kan du ha outfit oftere? Skal prøve.

35)  Hvor lenge har du blogget? Nesten en måned.

36)  Hvordan sminker du deg til vanlig? Solpudder, maskara, noen ganger øyeskygge og litt lepomade, hvis det er sminke.

37)  Hvor ofte blogger du? Prøver å gjøre det hver dag.

38)  Hva skal du på nyttåraften? På nyttårsaften var jeg hjemme med familien, en venninne, familien hennes og fire andre venner av familien.

39)  Hvor mange lesere har du til sammen den siste månden? De 25 dagene jeg har blogget har jeg hatt 1 538 sidevisninger i hvert fall. Vet ikke med lesere.

40)  Kan du ha sminkevideo? Jeg har veldig lyst til å ha det, men har ikke noe bra kamera og aner ikke hvordan jeg får lastet det opp. Men skal prøve.

41)  Hva er ditt beste sminketips? Fjerne sminken og rense huden HVER dag!

42)  Skal du ha fler konkurranser? Ja, det kommer en til om litt, der flere kan vinne en lue fra shred.no

43)  Kan du snart ha videoblogg? Som sagt, fikser jeg ikke kameragreiene, men har veldig lyst!

44)  Bukse eller skjørt? Bukse.

45)  Boblejakke eller kåpe? Boblejakke.

46)  Pop eller rap? Pop, tror jeg?

47)  Hvem er favorittartisten din? Har ingen spesiell favoritt for tiden.

48)  Hvilken favorittsang har du? Tror det må bli? Nei jeg vet ikke. Det er så mange!

49)  Hva slags musikk hører du på? Alt mulig nesten. Mye av det som går på radioen. Men også mye annet!

 

Det var alt! Håper svarene var greie:-)


R-tard1 og r-tard2<3:-)
Har sett på kos film, spist (saikooo) mye godis og drukket 1,5 liter brus. Og vi er ikke hypre og må ikke påå do eller no...

Fam og.....Prøvde meg litt frem i Picasa 3 og det endte sånn:-)
1) Rose fra hagen. 2) Hellas sommeren 2008 3) Hellas sommeren 2008
4) Spania sommeren 2009 5) Spania sommeren 2009
I sammarbeid med figurstrikk skal jeg ha en konkurranse der du har muligheten til å vinne fire pakker figurstrikker.
Det eneste du behøver å gjøre er  å si at du er med i kommentarfeltet. I tillegg må du legge med mailien din, slik at jeg kan få kontaktet deg om du vinner. Vinneren vil bli kåret den 29. desember 2010. Lykke til!

Premien er levert av figurstrikk

Konkurransen er avsluttet:
Det er desverre ikke mulighet for å melde seg på lengre. Vinneren ble trukket ved hjelp av random.org og er blitt kontaktet på mail. Takk til alle de som meldte seg på. Skulle gjerne latt alle vinne!:-) 
video:sprsmlsrunde
Svar til spørsmålsrunden finner du HER.Herregud, elsker denne sangen! Den kom ut for fire dager siden og jeg bare elsker den. Man kan jo heller ikke fornekte at Enrique er ganske så kjekk.. ♥

Watcha Think?:-)

Headeren er laget av ahs5 :-)
Prøver å fikset designet også, men jeg er ikke akuratt pro...
Heisann! Akkuratt nå er jeg med kusinen min, Amalie. Trykk på "Amalie" så kommer du rett inn på den supre bloggen hennes. Har nettopp vært på skøyter. Wohoo jeg var flink...

Tenkte å ta med en liten liste over hva jeg fikk i julegave:
- Gavekort på CC-vest
- Abercrombie hettejakke
- Skjorte fra Polo Rugby
- EOS fuktighetskrem
- 4 sminkekoster
- Sengetøy
- Sengeteppe og 2 puter til
- BH
- Truse
- Smykkestativ
- Tøfler med sauepels inni
- Body scrub
- Kjole
- Lip gloss
- Ring med tiger på
- Ring med steiner
- Øreringer
- T-skjorte
- Thigts
- Bilderamme med bilde av meg og 4 venner
- Smykke med ugleanheng
- Smykke med blomsteranheng
- Skjerf med striper
- Skjerf i svart
- Diverse småting
- Gavekort på H&M

Kan være jeg har glemt noe, men jajja. Sick spennende og lese hva jeg fikk heh.


SkjortePolo Rugby ToppH&M


HettejakkeAbercrombie SaueskinnstøflerShepherd


PuteHome&Cottage


Bilderamme?


SmykkePieces(tror jeg) RingCubus

Skulle gjerne tatt med alle presangene i bilder meeen... Det blir kanskje litt mye. Det var ihvertfall litt av det jeg fikk! Er kjempeglad for alt, men nå må jeg stikke. Byee :-)

Digger dennne sangen. Usher - More (RedOne & Jimmy Joker Remix)
HEI ALLE SAMMEN OG GOD JUL!

I dag er det julaften! Det er tradisjon hos oss å få julestrømpe, så jeg våknet og gikk ned i stuen. Der hang julestrømpen. Inni var det godteri. Blant annet smurfepastiller og stor melkeskjokolade. I julestrømpen får vi alltid en pakke og et blad. Pakken var sykt deilige votter. Jeg tuller ikke. Stroffet inni er kjempedeilig. Også fikk jeg Costume! Kjempekoslig julemorgen. Nå har jeg nettop sett Tre nøtter til Askepott. Har aldri sett den og den var kjempefin!

Haha. Litt mange bilder men. Forresten UTEN  NOE SOM HELSTSMINKE! Har aldri vist meg på nettet uten sminke. Det er faktisk få som ser meg uten sminke. Ehe, få er vel interessert i å få vite om outfitet, men hvis noen lurer så er t-skjorten fra Rhodos og buksken fra Cubus. Handskene er fra Skibum og julestrømpen fra Gant.

En deilig morgen. Hva passer vel bedre enn en skikkelig koslig julesang?

GOD JUL!:-)
Jeg mener det! Det er bare 2 timer til jul! God jul alle sammen. Ha en fantastisk dag i morgen med julesokk, god mat, juletradisjoner, familie, snø, kos, pakker og alt det som følger med julaften. Det har gått så sykt fort. Det er jo ikke lenge siden julekalenderen startet, det var første desember og man fikk julestemningen i seg. Jeg innser først nå at det er julaften i morgen!

Ønskeliste til jul:

- Mac Book Pro

- Kamera. Olympus et eller annet

- Klær. Kan aldri få nok vet du

- Ringer og smykker og øredobber

- Skjerf. Sånne som henger sammen, i strikk.

- Nye sko. Har ikke noe imot nye UGGs, men har egntlig mest lyst på noe annerledes, siden alle har det

Byeee og natta:-) Kos dere med denne, dere. Sykt fin. Har den på Ipoden. Hører på den hver gang jeg skal sove.
Hei there people!

Nå sitter jeg her å hører på MP3 og sangen fra AF1 går. Haha. I dag er det lille julaften. Har nettop vært nede og spist julegrøt med mandel i. Seff vant ikke jeg men... I dag stod jeg opp tidlig og dro på jobb yee! Jeg har vært kjempeflink da! Så har jeg tatt julevasken og i mellomtiden hørte jeg på:

Ellers har jeg pakket inn julegaver og litt sånt til den store dagen i morgen. JULAFTEN! Gleder meg masse. Kommer til å slite sykt med å få sove. Derfor kommer jeg til å ligge å prøve å sove mens Ipoden min spiller... Haha.

Her er noen bilder med outfiten for i dag og sånt. Sorry for dårlig kamera. Som sakt har jeg mistet kameraet mitt ned fra taket... LOL. Derfor går det i webcam og mobilbilder i nærmeste fremtid. 
SkjorteH&M ToppMarwin BukseCubus RingH&M ArmebåndSpania, BIK BOK, Diverse blader, H&M

FML... Kom på at jeg har på meg samme skjorte som forrige outfit... Bæsjj, men siden det er 2 uker siden såå care. Hadde dårlig tid i dag...

Heh, langt innlegg, men jajaj. Byeee:-)
Jeg følte at jeg behøvde ett nytt design til bloggen. Så derfor lagde jeg ett nytt på 10 minutter! Yey! Haha.

Oi shit! Klokken er over 2 og jeg skal opp kl halv syv i morgen! FML! Heh og jeg som skal jobbe, også i en barnehage. Også er jeg forferdelig B-menneske... Også får jeg ikke en gang fem timer søvn..... Jeg kommer til å bli verdens sureste og mest gretne person! Haha, jeg skal serr ta bilde av trynet mitt når jeg står opp i morgen bare så jeg kan le av det senere! Heh, jeg skal legge meg tidlig i morgen, det lover jeg!

Oi! Kom nettop på at det bare er i moren også er det julaften. Bare en dag! God jul folks! Har faktisk glemt å si det! Men god jul til alle folk på denne fantastiske jord! Yeah jeg vet jeg er fet...

Min vakre header! Okei jeg er overtrøttt.............

Byee blogges:-)
HEISANN SVEISANN FALLERISANN!

Akkurat nå satt jeg og tenkte på at jeg skulle lage et innlegg, men om  hva? Så tenkte jeg at jeg ikke hadde sakt noe om meg selv, som jeg egentlig hadde lovet at jeg skulle gjøre.

Ja, jeg heter da som dere kanskje har fått med dere Cecilia. Jeg er 14. Liker å være med vennene mine, høre på musikk i elskede spotify, loke på face og pcen, shooooppe, være hyper og masse mer. Egentlig alt mulig rart! Jeg er ikke veldig sjenert, haha, som noen folk kanksje vet... Tja. Hva mer kan jeg si?

Jeg har blå-brun-gul-grå-grønn-aktige øyne, de er veldig vanskelige å si hvilken farge er. Som noen kaller det så er de sirkusteltøyne.. Haha. Jeg har skittenblondt hår, som er veldig lyst om sommeren og litt mørkere på vinteren. Jeg er ikke veeeldig tæn akkurat heh. Klesstilen min er en miks av alt mulig rart. Jeg tror jeg er litt over 1.60 høy. Har rundt 38 i skostørrelse og ja... Yey så spennede og lese om skostørrelsen min!

Jeg blogger fordi jeg syns det er gøy og at det er kult om noen faktisk gidder å lese om mitt kaotiske liv LOL. Er det noe mer dere lurer på om meg, så bare skriv det i kommentarfeltet:-) For akkurat nå vet jeg ikke helt hva mer jeg kan si..

Jo! At jeg liker å danse. Det høres helt failed ut men wtf... Jeg er ikke sånn helt opphengt i det, men det er gøy å kunne danse og hvis jeg kjeder meg så kan det hende jeg bare skrur på musikken og jaaa.. Okei, nå syns alle at jeg er kjempekul assa!Jeg vet jeg er fotogen okeiii?

Ja, det var alt. Byeee!

Heisann!

Endelig juleferie! Julaften om bare to dager! Sykt deilig med litt fri!

I går var jeg aller først med Fam, Helene og Julija. Det var kjempekoslig! Så måtte de dra. Senere dro jeg på skøyter med Julija! Hahha, må ha sett ut som Bambi men jaja...

I dag er jeg og Julija også sammen. Vi hadde egentlig planer om å dra på Sandvika, men heh, det skjedde jo... I stedet for endte det med at vi har sittet på pcen og Julija tok mobilen min å hacket profilen min på facebook! Sykt slemt assaa. Les bloggen hennes HER. Sykt spennende inlegg dette assa. Haha jaja:-)

Her kommer forresten en kjempebra sang! Russelåt til russ 2011 så den har egentlig ikke kommet ut tror jeg. Fikk den fra Kristine! Bye :-)
Har tenkt til å fortelle dere om noe sykt smart! Gratismakeup. Her får du et gavekort på gratis makeup helt enkelt. Det eneste du behøver å gjøre er å bli medlem ved å gå inn på http://www.gratismakeup.no/?r=55361 eller klikke på banneret. Så får du et gavekort sent rett hjem i posten når du har samlet nok poeng. Det er ikke juks eller svindling. Prøv selv så får du se.

Våknet nettop. Liiitt trøtt men. 
Frookosten:-) Haha, holdt på å glemme ostesmørbrødene i ovnen. Hadde helt glemt dem. Flaks at pappa så dem og tok dem ut hahah


Now I'm gonna eaaat yeahh! Byee

 
HEISANN!

Hele denne uken har vi hatt elevbedrift. For dem som ikke vet hva det er så er det at man lager bedrifter og skal tjene inn penger til Polen/Berlin tur i tiende klasse. Jeg var på gruppe med Andrea, Nora S, Nora B og Krtistine! Vår gruppe sang og spilte gitar i bedrifter og barnehager og sentere og jaa. Vi har faktisk vært kjempeflinke og jeg tror vi har tjent ca 3000-4000 kr! Så er litt stooolt hehehe:-)

I tillegg har jeg fått gjort ferdig juleshoppingen, nesteeen... Mangler bittelitt til familen meeen. Her kommer noen bilder fra elevbedriftgreiene hehe:Hadde egentlig flere bilder men vet ikke helt hvor de ble av. Greia klikka litt... Sorrii for dårlig kvalitet, har mistet kameraet fra takeeet :-/ Hahhaa, lang historie, men kort fortalt skulle ta bildet av regnbuen gjennom vinduet... Så det  blir mobilkamera fremover siden jeg ikke får nytt kamera enda siden jeg nettop har pusset opp rommet. Og jeg som egentlig trenger ny pc også! Men jeg mener det, skal søke om jobb på MENY!

Og forresten bilder av rommet kommer en eller annen gang, vet jeg har lovet det, men uken har vært syykt travel! Det er grunnen for at jeg ikke har blogget noe særlig. I julen er det jo masse fri så da blir det nok tid!

Byee
Hei på deeg! Nå har jeg elevbedrift, så jeg, Nora S, Nora B, Andrea og snart Kristine i stuen hjemme. Vi skal lage PIZZA nomnamnam! Har ikke fått blogget på to dager, heh, men jeg kan jo bare si det som liksom var litt spess da... PÅ søndag var jeg på CC-vest med Julija og der var det søndagsåpent yey. Tok masse bilder og vi loka litt så ikke lee:
Failbildet...

Hehe... jajaj skal ikke si mer jeg byeeeeeee

HEI!

Nå har jeg kommet ganske langt med å innrede rommet etter oppussingen. Eller ... Nei... hahaha lol!


Bolle + smilehull = meeeg


Lættisbildet

Aww, jeg er kul og fjortis som tar webcam bilder av meg selv! Det er fett ass! Hahah..Nei. Joda. Hadde mye og gjøre jeg vet du. Jajaj, der fikk du se noen fine webcam bilder jeg tok i sted med syyykt bra kvalitet (ironiii er sykt kult). Jeg får vel bare fortsette med ryddeprosjektet mitt selv om det vil ta åår!

Haha, jeg sliter! Blogges:-)!
Drar til Majorstuen/Bogstadveien med Amalie! Julegaver is next!:-) Blogges senere! Byeee
Har tenkt til å starte med å anbefale en ting i uke. Som for eksempel sminke, ansiktsprodukter, ja alt mulig!

I det siste har jeg fått litt dilla på lepomader. Derfor anbefaler jeg NIVEA Lip Care Sun Protect!. Den pleier leppene ved hjelp av E-vitamin som hjelper huden med å forebygge aldring og skade på hud. Den beskytter også mot UVA og UVB-stråler og har SPF 30. Jeg liker også at den gir en veldig fin farge, litt nude aktig. Har blitt kind of avhengig haha! NIVEA Lip Care Sun Protect finnes på flere forskjellige dagligvare handler og er også å finne i flere kosmitikkbutikker som H&M og Cubus. Pris: rundt 40 kr. 

Ja, dette var min ukens anbefaling! Håper den blir til nytte! Blogges:-)


NIVEA Lip Care Sun Protect.
Yee! Endelig ny header. Den gamle var jo ... meget fin hahha! Det er min supre kusine, AMALIE , som har laget den og jeg er veldig fornøyd.  Legg merke til snøen, den er kuuul:-)

I dag skal Amalie sove her og vi skal koose oss! Wohoo! Mer senere/imorgen, må passe på å ikke nerde fooor mye pc vettu! Blogges:-)

C I A R A   -   G I M M I E      D A T
Hei!

Okei, dette er mitt første blogginnlegg. Har hatt blogg før, og savner det litt, så har tenkt til å starte på nytt! Ehhm.. Ja det var vel det. Skal fortelle litt mer om meg, men det får bli senere for akkuratt nå er jeg med kusinen min, Amalie.  

Amalie til venstre og meg til høyre. Fineeeeee da heh... Blogges senere! Byeee:-)