Forresten, hva syns dere om det nye designet mitt?
I dag kom mamma hjem fra Antwerpen (Belgia) og tok med seg MAC Look In A Box: Rocker Chick!
Elsker settet og gleder meg til å prøve det ut!Glaze Lipstickt: Hue
Lipglass Lipgloss: Oyster Girl
Velvet Eye Shadow: Black Tied
Frost Eye Shadow: Electra
Dazzle Lash Mascara: Black
Eye Kohl Eyeliner: Smolder
Valgte å ta en hjemmedag etter en hektisk ferie. Dette har vært mitt prosjekt de siste timene:

Kjempesmart! Ha en ellers fin søndag!:-)
I går - vm åpning etc.


I dag - med sofie, kristine og nora etc.


// foto: privat //
Digger at de bruker Iphonene sine til å spille!

// foto: privat //

Haha, digger bildet. Har vært hos Kristine i dag med Sofie! Sett litt på film og misunnet alle tingene Kristine kjøpte i London. Men Norge ruler fortsatt verden!:-)

Er hjemme i mitt eget hus for første gang på noe som føles som leenge! Kult å vite.
I dag har jeg og Sofie: spist på cafê/resturant, shoppet og hatt spa med hjemmelagde hårkurer og ansiktmasker! Gøøy. Nå sover jeg hos Sofie, wihoo.
// foto: privat //

Jeg har egentlig et bilde av Sofie med ansiktmaske på, meeen jeg har en følelse av at hvis jeg legger det ut, så dreper hun meg... Heh gøøy nei.// foto: privat //

Nå har Sofie landet. Dagens planer blir bestemt. Snakkes på slutten av dagen!:-)
I dag har Sofie og jeg fått gort litt av tingene vi har planlagt for vinterferien. Vi har tatt sol og hatt date med pizza! Kjempekoslig dag. Og det som er kult er at vi har blitt tænere! Yeah, gøy.

// foto:privat // redigering:meg //
Me snakkas:-)
Veldig mange reiser til utlandet denne ferien. For å bevise at ferie hjemme i Norge er dobbelt så kult har Sofie og jeg bestemt oss for å gjøre masse denne ferien.

Noe av det vi skal gjøre: Ikea, Cafè, Resturanter, Skøyter, Shopping, Østkant Saitsing, Date, Photoshoot, Extreme makover, Moteshow, Må gjøre-video, Møte nye folk, Være sykt "BADASSER", Sjekke opp deilige gutter, Sandvika, CC, osv., Lage egen religion, Spa, Konsert, Loppemarked, Ta sol, Farge håret, Lage afro(nye hårfrisyrer), Lage eget klesmerke, Kødde med randome folk, Lage sang og få den publisert på spotify, youtube osv., Isbading, Harrytur til Geilo, Gol, Europris, Ica Maxi eller lignende, Stalke en kjendis, Kle oss ut og dra til byen, Skaffe oss en jobb, Lage en ny matrett ellerno, Bake uten oppkrift.

Haha. Gøøy


// foto:privat //

Det syggeste bildet i verden av meg, men siden Sofie slettet de andre bildene så blir det vel dette da. Ikke le.
Nå skal vi bestemme hva vi skal gjøre i dag, så hadee. Oppdaterer dere senere:-)
Sykt koslig i går. Etter skolen dro jeg, Kristine og Sofie hjem til Kristine og bakte brownies og spiste is. Så, litt senere kom Nora S over og vi hadde det kjempegøy! Snakket, danset og ja alt mulig. Så bestemte vi oss for å overnatte. Kos.
Tok bare noen få bilder men. Nå steller jeg meg, mens jeg venter på at Victoria skal komme hit. Har ikke sett henne på en stund, så det blir kos (ikke at jeg skriver kos mye eller no). Skal overnatte hos henne senere i kveld.

Ok.
:-)

// foto:privat // redigering:meg //

// foto:privat // redigering:meg //
Hva syns du?
fie1 - sofie
ahs5 - amalie
inimi - julija & helene
aleks1 - aleksandra
cecilieafranck - cecilie
idausk - ida
serk - fam
chippere - julija
annais - anna edwin
mne - mathilde
tommylife - tommy

Tror det var alle, husker ikke alltid.

//foto: google//
I helgen var jeg, Nora B, Nora S og Andrea på hytten til Andrea! Utroliog kos helg! Stod på ski, akte, snakket og bare koste oss masse!


// foto:privat //

I dag har det vært skidag! Kjempekjempegøy! Veldig mange jenter stod sammen og det var sykt kos! Skal prøve å finne noen bilder på Facebook og sånt som jeg kan legge ut på bloggen! Men frem til da ADIOS!:-)cardiganh&m thigtsbik bok t-skjorterhodos - siiiick fint...foto /privat/

Ikke så veldig god kvalitet, men det er litt begrenset hva man kan få til med iphone kamerea... Outfit kommer senere i dag:-)
Etter skolen , i dag, dro Fam, Kristine og jeg på CC. Egentlig var vi der for at Fam skulle kjøpe en genser, men det endte i at Kristine og jeg kjøpte to hårprodukter hver og Fam: ingenting. Hehe. Så tok vi trikken hjem også dro jeg og Fam hjem til meg! Kos. Meeen selvfølgelig måtte Fam dra hjem for å spise middag, så ja, bæsj på deg Fam!:-)


TørrshampoGot 2 B VarmebeskytterGot 2 B (begge kjøpt på H&M).

Forrsten, dette stod om meg på en bloggvurdering: Ble nesten litt sjokkert nå jeg så denne bloggen utrolig fin kjempe kult design liker måten du skriver på :D  Pluss at det ser ut som om du har mange lesere så det er jo bra! (Yee! Takk til Juliega).
Er utrolig fornøyd med det nye designet. Det var egentlig et ferdigdesign, men har endret en del og gjort det sånn jeg ville ha det! I tillegg har jeg ny header. Første gang jeg har laget header selv... Hehe.

Hva syns du om designet? Headeren? :-)
Når du ser i blader, ser du bare perfekte folk. Ingen har en kviser, uren hud, slitt hår og alle ser ut til å ha så mye selvtillit. Så tar du en titt i speilet og sammenligner deg selv med en av dem. Det er ikke rart du får dårlig selvtillit! Se videoen og få se hvordan en vanlig jente blir til en av de perfekte jentene.

Se videoen HER. (Det virket ikke å hente kode for videoen).


Uten at noen ting har blitt gjort.

Har blitt sminket.

Ferdig stylet med hår og sminke.

Resultatet på en reklameplakat.
(Se forskjellen fra bildet over. Dette bildet er redigert).

Ikke sammenlign deg selv med modellene i bladene. De får kviser de også. Bildene blir bare redigert sykt mye!