Dette er ikke det jeg skal ha på meg i kveld assa..:-)
Haha, ikke bry dere om rotet i bakgrunnen, jeg rydder rommet...

cardiganH&M toppmarwin ringjulegave fra cecilie, tror den er fra spania
thigtsbik bok skjerfjulegave fra i fjord

Godt nyttår alle sammen! ♥


R-tard1 og r-tard2<3:-)
Har sett på kos film, spist (saikooo) mye godis og drukket 1,5 liter brus. Og vi er ikke hypre og må ikke påå do eller no...

Fam og.....

skinntightsH&M toppBikBok ringCubus
Ganske så enkelt outfit, men stod egentlig ikke helt opp av senga før kl 9 om kvelden.
Var ikke helt bra i dag heller. Men forhåpentligvis er jeg bedre i morgen for da skal
Fam og jeg ta trikken til ICA Maxi, kjøpe masse digg og en film og dra hjem for å
chille skikkelig. Koos det! Natta:-)

Forresten! Fam har fått helt ny blogg som er kjempesøt. Anbefales! Trykk HER for å
komme rett til bloggen hennes!:-)

Prøvde meg litt frem i Picasa 3 og det endte sånn:-)
1) Rose fra hagen. 2) Hellas sommeren 2008 3) Hellas sommeren 2008
4) Spania sommeren 2009 5) Spania sommeren 2009
I sammarbeid med figurstrikk skal jeg ha en konkurranse der du har muligheten til å vinne fire pakker figurstrikker.
Det eneste du behøver å gjøre er  å si at du er med i kommentarfeltet. I tillegg må du legge med mailien din, slik at jeg kan få kontaktet deg om du vinner. Vinneren vil bli kåret den 29. desember 2010. Lykke til!

Premien er levert av figurstrikk

Konkurransen er avsluttet:
Det er desverre ikke mulighet for å melde seg på lengre. Vinneren ble trukket ved hjelp av random.org og er blitt kontaktet på mail. Takk til alle de som meldte seg på. Skulle gjerne latt alle vinne!:-) 
video:sprsmlsrunde
Svar til spørsmålsrunden finner du HER.Herregud, elsker denne sangen! Den kom ut for fire dager siden og jeg bare elsker den. Man kan jo heller ikke fornekte at Enrique er ganske så kjekk.. ♥

Watcha Think?:-)

CardiganH&M BelteH&M BukseCubus
Haha. Amalie i bakgrunnen, men hun er jo søt da såå...:-)

Headeren er laget av ahs5 :-)
Prøver å fikset designet også, men jeg er ikke akuratt pro...
Heisann! Akkuratt nå er jeg med kusinen min, Amalie. Trykk på "Amalie" så kommer du rett inn på den supre bloggen hennes. Har nettopp vært på skøyter. Wohoo jeg var flink...

Tenkte å ta med en liten liste over hva jeg fikk i julegave:
- Gavekort på CC-vest
- Abercrombie hettejakke
- Skjorte fra Polo Rugby
- EOS fuktighetskrem
- 4 sminkekoster
- Sengetøy
- Sengeteppe og 2 puter til
- BH
- Truse
- Smykkestativ
- Tøfler med sauepels inni
- Body scrub
- Kjole
- Lip gloss
- Ring med tiger på
- Ring med steiner
- Øreringer
- T-skjorte
- Thigts
- Bilderamme med bilde av meg og 4 venner
- Smykke med ugleanheng
- Smykke med blomsteranheng
- Skjerf med striper
- Skjerf i svart
- Diverse småting
- Gavekort på H&M

Kan være jeg har glemt noe, men jajja. Sick spennende og lese hva jeg fikk heh.


SkjortePolo Rugby ToppH&M


HettejakkeAbercrombie SaueskinnstøflerShepherd


PuteHome&Cottage


Bilderamme?


SmykkePieces(tror jeg) RingCubus

Skulle gjerne tatt med alle presangene i bilder meeen... Det blir kanskje litt mye. Det var ihvertfall litt av det jeg fikk! Er kjempeglad for alt, men nå må jeg stikke. Byee :-)

Digger dennne sangen. Usher - More (RedOne & Jimmy Joker Remix)
Jeg trenger hjelp her av lesrne. Jeg har to antrekk jeg har bestemt meg for. Men hvilket av dem?


SkjørtH&M ToppVero Moda ThightsH&MKjoleBIK BOK(egetlig en stropp, men tok den ned) ThightsH&M

Hvilket av antrekkene mener DU?
HEI ALLE SAMMEN OG GOD JUL!

I dag er det julaften! Det er tradisjon hos oss å få julestrømpe, så jeg våknet og gikk ned i stuen. Der hang julestrømpen. Inni var det godteri. Blant annet smurfepastiller og stor melkeskjokolade. I julestrømpen får vi alltid en pakke og et blad. Pakken var sykt deilige votter. Jeg tuller ikke. Stroffet inni er kjempedeilig. Også fikk jeg Costume! Kjempekoslig julemorgen. Nå har jeg nettop sett Tre nøtter til Askepott. Har aldri sett den og den var kjempefin!

Haha. Litt mange bilder men. Forresten UTEN  NOE SOM HELSTSMINKE! Har aldri vist meg på nettet uten sminke. Det er faktisk få som ser meg uten sminke. Ehe, få er vel interessert i å få vite om outfitet, men hvis noen lurer så er t-skjorten fra Rhodos og buksken fra Cubus. Handskene er fra Skibum og julestrømpen fra Gant.

En deilig morgen. Hva passer vel bedre enn en skikkelig koslig julesang?

GOD JUL!:-)
Jeg mener det! Det er bare 2 timer til jul! God jul alle sammen. Ha en fantastisk dag i morgen med julesokk, god mat, juletradisjoner, familie, snø, kos, pakker og alt det som følger med julaften. Det har gått så sykt fort. Det er jo ikke lenge siden julekalenderen startet, det var første desember og man fikk julestemningen i seg. Jeg innser først nå at det er julaften i morgen!

Ønskeliste til jul:

- Mac Book Pro

- Kamera. Olympus et eller annet

- Klær. Kan aldri få nok vet du

- Ringer og smykker og øredobber

- Skjerf. Sånne som henger sammen, i strikk.

- Nye sko. Har ikke noe imot nye UGGs, men har egntlig mest lyst på noe annerledes, siden alle har det

Byeee og natta:-) Kos dere med denne, dere. Sykt fin. Har den på Ipoden. Hører på den hver gang jeg skal sove.
HALLO!

Ja, overskriften sier det meste. Det var veldig kaldt, så jeg skiftet til litt deiligere og varmere klær.


Seriøst skummelt
HettejakkeUCLA/BIK BOK BukseH&M ToppMarwin

Byeee:-)
Hei there people!

Nå sitter jeg her å hører på MP3 og sangen fra AF1 går. Haha. I dag er det lille julaften. Har nettop vært nede og spist julegrøt med mandel i. Seff vant ikke jeg men... I dag stod jeg opp tidlig og dro på jobb yee! Jeg har vært kjempeflink da! Så har jeg tatt julevasken og i mellomtiden hørte jeg på:

Ellers har jeg pakket inn julegaver og litt sånt til den store dagen i morgen. JULAFTEN! Gleder meg masse. Kommer til å slite sykt med å få sove. Derfor kommer jeg til å ligge å prøve å sove mens Ipoden min spiller... Haha.

Her er noen bilder med outfiten for i dag og sånt. Sorry for dårlig kamera. Som sakt har jeg mistet kameraet mitt ned fra taket... LOL. Derfor går det i webcam og mobilbilder i nærmeste fremtid. 
SkjorteH&M ToppMarwin BukseCubus RingH&M ArmebåndSpania, BIK BOK, Diverse blader, H&M

FML... Kom på at jeg har på meg samme skjorte som forrige outfit... Bæsjj, men siden det er 2 uker siden såå care. Hadde dårlig tid i dag...

Heh, langt innlegg, men jajaj. Byeee:-)
Jeg følte at jeg behøvde ett nytt design til bloggen. Så derfor lagde jeg ett nytt på 10 minutter! Yey! Haha.

Oi shit! Klokken er over 2 og jeg skal opp kl halv syv i morgen! FML! Heh og jeg som skal jobbe, også i en barnehage. Også er jeg forferdelig B-menneske... Også får jeg ikke en gang fem timer søvn..... Jeg kommer til å bli verdens sureste og mest gretne person! Haha, jeg skal serr ta bilde av trynet mitt når jeg står opp i morgen bare så jeg kan le av det senere! Heh, jeg skal legge meg tidlig i morgen, det lover jeg!

Oi! Kom nettop på at det bare er i moren også er det julaften. Bare en dag! God jul folks! Har faktisk glemt å si det! Men god jul til alle folk på denne fantastiske jord! Yeah jeg vet jeg er fet...

Min vakre header! Okei jeg er overtrøttt.............

Byee blogges:-)
HEISANN SVEISANN FALLERISANN!

Akkurat nå satt jeg og tenkte på at jeg skulle lage et innlegg, men om  hva? Så tenkte jeg at jeg ikke hadde sakt noe om meg selv, som jeg egentlig hadde lovet at jeg skulle gjøre.

Ja, jeg heter da som dere kanskje har fått med dere Cecilia. Jeg er 14. Liker å være med vennene mine, høre på musikk i elskede spotify, loke på face og pcen, shooooppe, være hyper og masse mer. Egentlig alt mulig rart! Jeg er ikke veldig sjenert, haha, som noen folk kanksje vet... Tja. Hva mer kan jeg si?

Jeg har blå-brun-gul-grå-grønn-aktige øyne, de er veldig vanskelige å si hvilken farge er. Som noen kaller det så er de sirkusteltøyne.. Haha. Jeg har skittenblondt hår, som er veldig lyst om sommeren og litt mørkere på vinteren. Jeg er ikke veeeldig tæn akkurat heh. Klesstilen min er en miks av alt mulig rart. Jeg tror jeg er litt over 1.60 høy. Har rundt 38 i skostørrelse og ja... Yey så spennede og lese om skostørrelsen min!

Jeg blogger fordi jeg syns det er gøy og at det er kult om noen faktisk gidder å lese om mitt kaotiske liv LOL. Er det noe mer dere lurer på om meg, så bare skriv det i kommentarfeltet:-) For akkurat nå vet jeg ikke helt hva mer jeg kan si..

Jo! At jeg liker å danse. Det høres helt failed ut men wtf... Jeg er ikke sånn helt opphengt i det, men det er gøy å kunne danse og hvis jeg kjeder meg så kan det hende jeg bare skrur på musikken og jaaa.. Okei, nå syns alle at jeg er kjempekul assa!Jeg vet jeg er fotogen okeiii?

Ja, det var alt. Byeee!

Heisann!

Endelig juleferie! Julaften om bare to dager! Sykt deilig med litt fri!

I går var jeg aller først med Fam, Helene og Julija. Det var kjempekoslig! Så måtte de dra. Senere dro jeg på skøyter med Julija! Hahha, må ha sett ut som Bambi men jaja...

I dag er jeg og Julija også sammen. Vi hadde egentlig planer om å dra på Sandvika, men heh, det skjedde jo... I stedet for endte det med at vi har sittet på pcen og Julija tok mobilen min å hacket profilen min på facebook! Sykt slemt assaa. Les bloggen hennes HER. Sykt spennende inlegg dette assa. Haha jaja:-)

Her kommer forresten en kjempebra sang! Russelåt til russ 2011 så den har egentlig ikke kommet ut tror jeg. Fikk den fra Kristine! Bye :-)
Har tenkt til å fortelle dere om noe sykt smart! Gratismakeup. Her får du et gavekort på gratis makeup helt enkelt. Det eneste du behøver å gjøre er å bli medlem ved å gå inn på http://www.gratismakeup.no/?r=55361 eller klikke på banneret. Så får du et gavekort sent rett hjem i posten når du har samlet nok poeng. Det er ikke juks eller svindling. Prøv selv så får du se.

Våknet nettop. Liiitt trøtt men. 
Frookosten:-) Haha, holdt på å glemme ostesmørbrødene i ovnen. Hadde helt glemt dem. Flaks at pappa så dem og tok dem ut hahah


Now I'm gonna eaaat yeahh! Byee

 
HEISANN!

Hele denne uken har vi hatt elevbedrift. For dem som ikke vet hva det er så er det at man lager bedrifter og skal tjene inn penger til Polen/Berlin tur i tiende klasse. Jeg var på gruppe med Andrea, Nora S, Nora B og Krtistine! Vår gruppe sang og spilte gitar i bedrifter og barnehager og sentere og jaa. Vi har faktisk vært kjempeflinke og jeg tror vi har tjent ca 3000-4000 kr! Så er litt stooolt hehehe:-)

I tillegg har jeg fått gjort ferdig juleshoppingen, nesteeen... Mangler bittelitt til familen meeen. Her kommer noen bilder fra elevbedriftgreiene hehe:Hadde egentlig flere bilder men vet ikke helt hvor de ble av. Greia klikka litt... Sorrii for dårlig kvalitet, har mistet kameraet fra takeeet :-/ Hahhaa, lang historie, men kort fortalt skulle ta bildet av regnbuen gjennom vinduet... Så det  blir mobilkamera fremover siden jeg ikke får nytt kamera enda siden jeg nettop har pusset opp rommet. Og jeg som egentlig trenger ny pc også! Men jeg mener det, skal søke om jobb på MENY!

Og forresten bilder av rommet kommer en eller annen gang, vet jeg har lovet det, men uken har vært syykt travel! Det er grunnen for at jeg ikke har blogget noe særlig. I julen er det jo masse fri så da blir det nok tid!

Byee
Hei på deeg! Nå har jeg elevbedrift, så jeg, Nora S, Nora B, Andrea og snart Kristine i stuen hjemme. Vi skal lage PIZZA nomnamnam! Har ikke fått blogget på to dager, heh, men jeg kan jo bare si det som liksom var litt spess da... PÅ søndag var jeg på CC-vest med Julija og der var det søndagsåpent yey. Tok masse bilder og vi loka litt så ikke lee:
Failbildet...

Hehe... jajaj skal ikke si mer jeg byeeeeeee

HEI!

Nå har jeg kommet ganske langt med å innrede rommet etter oppussingen. Eller ... Nei... hahaha lol!


Bolle + smilehull = meeeg


Lættisbildet

Aww, jeg er kul og fjortis som tar webcam bilder av meg selv! Det er fett ass! Hahah..Nei. Joda. Hadde mye og gjøre jeg vet du. Jajaj, der fikk du se noen fine webcam bilder jeg tok i sted med syyykt bra kvalitet (ironiii er sykt kult). Jeg får vel bare fortsette med ryddeprosjektet mitt selv om det vil ta åår!

Haha, jeg sliter! Blogges:-)!
Heeisann!

Ja, i dag var jeg med kusinen min Amalie, på Majorstua (Maja). Vi kjøpte julegaver og spiste på kafe og tittet i butikker. Kjempekoslig! Her er dagen i bilder:

Her er dagens outfit da:

JakkeNapapirji SkjorteH&M BuksePieces VeskeRhodos ArmebåndSpania,hjemmelaget,H&M ToppCubus

Det var vel alt for i dag! Akkurat nå driver jeg og flytter inn i mitt nyopppussede rom. Bilder kommer senere eller i morgen eller ja, når jeg er ferdig. Jeg har funnet at jeg har sykt mye ting og klær, men prøver å kaste en del da haha, det funker jo bra... Blogges Byee:-)
Drar til Majorstuen/Bogstadveien med Amalie! Julegaver is next!:-) Blogges senere! Byeee
Har tenkt til å starte med å anbefale en ting i uke. Som for eksempel sminke, ansiktsprodukter, ja alt mulig!

I det siste har jeg fått litt dilla på lepomader. Derfor anbefaler jeg NIVEA Lip Care Sun Protect!. Den pleier leppene ved hjelp av E-vitamin som hjelper huden med å forebygge aldring og skade på hud. Den beskytter også mot UVA og UVB-stråler og har SPF 30. Jeg liker også at den gir en veldig fin farge, litt nude aktig. Har blitt kind of avhengig haha! NIVEA Lip Care Sun Protect finnes på flere forskjellige dagligvare handler og er også å finne i flere kosmitikkbutikker som H&M og Cubus. Pris: rundt 40 kr. 

Ja, dette var min ukens anbefaling! Håper den blir til nytte! Blogges:-)


NIVEA Lip Care Sun Protect.
Yee! Endelig ny header. Den gamle var jo ... meget fin hahha! Det er min supre kusine, AMALIE , som har laget den og jeg er veldig fornøyd.  Legg merke til snøen, den er kuuul:-)

I dag skal Amalie sove her og vi skal koose oss! Wohoo! Mer senere/imorgen, må passe på å ikke nerde fooor mye pc vettu! Blogges:-)

C I A R A   -   G I M M I E      D A T
Hei!

Okei, dette er mitt første blogginnlegg. Har hatt blogg før, og savner det litt, så har tenkt til å starte på nytt! Ehhm.. Ja det var vel det. Skal fortelle litt mer om meg, men det får bli senere for akkuratt nå er jeg med kusinen min, Amalie.  

Amalie til venstre og meg til høyre. Fineeeeee da heh... Blogges senere! Byeee:-)